Hvad er Forandringsledelse?

Forandringsledelse er ledelse af de processer og tiltag, der skal sikre at virksomheden og medarbejdere når de opsatte mål.

Alle virksomheder vil gerne blive bedre; forbedring af kvalitet, leveringsevne, produktivitiet. En ting er at sige man vil forbedre sig, en anden er at sætte handling bag ord, og gøre det!

Hvorfor forandringsledelse?
Selvom det lyder ekstremt, så står alle virksomheder overfor udfordringer, store som små, der sætter krav til virksomhedens evne til at ændre sig.

Øget konkurrence, globalisering, behov for omkostningsreducering, eller nedskæring, er alle eksempler på elementer det vil udfordre både medarbejdere og ledelse.

Den langsigtede og effektive forandring
For at sikre en bæredygtig løsning er det vigtigt at de rigtige forandringsprojekter og løsninger udvælges, samt at disse er linket til virksomhedens strategi. Dette kan hjælpe virksomheden med at prioritere indsats på de områder, der vil have den største eller hurtigst mærkbare effekt.

En effektiv implementering stiller også krav til virksomhedens evne til projektstyrring, evnen til at måle og styre performance, og evnen til at undgå tilbagefald til dårlige adfærdsmønstre.

I effektiv forandringsledelse er det først og fremmest vigtigt at vide hvor virksomheden skal prioritere sin indsats, samt hvor mange ressourcer skal sættes af til projektet. Derudover spiller projektledelse også en vigtig rolle.

Howbiz har erfaring fra mange forandringsprojekter og kan tilbyde løsninger inden for alle faser i forandringsledelse.

I vores tilgang fokuserer vi på at kapacitetopbygge organisationens formelle og uformelle ledere, så forandringsprocessen bliver drevet fra flere forskellige led.

Ring eller skriv til en af vores eksperter, og hør hvordan du kan få succes med den næste organisationsforandring

Lad os sammen skabe resultater

  • Design af forandringsforløbet
  • Gennemførelse af forandringsprojekter
  • Opbygning af Social Kapital
  • Kultur tranformation
  • Forankring af resultater
  • Opbygning af en forandringssøgende kultur
  • Opløsning af fastlåste situationer

Få mere at vide om Forandringsledelse

Vi har en bred erfaring indenfor strategiudarbejdelse, og vil hellere end gerne hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, som du sidder tilbage med. Udfyld nedenstående kontaktformular, og så skal vi svare dig hurtigst muligt.

* skal udfyldes.

Jacob Steendahl Nielsen

Management konsulent

Se profil

jacob@howbiz.dk

tlf. 31 10 90 00