Har du brug for et inspirerende fagligt indspark, hvor deltagernes læring er i centrum?

“Howbiz blev bedømt som den bedste foredragsholder, bedømt på både faglighed og formidlingsevne, i forbindelse med Dansk Forening for Kvalitets konference – Kvalitet i udviklingsprocessen 2011” 

I Howbiz har vi stor erfaring med at afholde både foredrag og workshops, der er tilpasset den enkelte organisations behov. Vi leverer således alt fra et par timers oplæg til et intensivt workshop forløb over flere dage.Kendetegnede for alle vores aktiviteter er at vi leverer et professionelt formidlingsarbejde, hvor vi demonstrerer både stor teoretisk indsigt og praktisk erfaring. Samtidigt tilpasses både mængden af interaktivitet og humoristiske vinkler til deltagersammensætning og kundens ønskede resultat.

For at give os selv og vores kunder det bedst mulige udgangspunkt er det vigtigt, at vi i den indledende dialog er konkrete i forhold til både indhold og deltagere. Denne grundige forberedelse kombineret med vores kompetente og professionelle formidling har kontinuerligt skabt fantastisk god læring hos deltagerne. Vi ligger konsekvent i den absolutte top på både resultater og evalueringer af faglighed og formidlingsevne.

 

“Howbiz blev vurderet til 1,7 for det faglige indhold og formidling til Teknologisk Instituts Lean dag 2011 (Skalaen går fra 1-5, hvor 1 er særdeles godt)”

Læs mere om hvilke ydelser og emner vi kan lave foredrag eller workshops indenfor