Lad os tage ansvar for og styring af dit projekt

Har du brug for en kompetent projektleder til at sikre gennemførelsen af dit projekt? Så lad Howbiz varetage dit projekt. Vi stiller gerne en af vores dygtige konsulenter til rådighed for din organisation, og sikrer derved en professionel og kompetent eksekvering af jeres projekt.

Der kan være mange fordele ved at tilknytte en ekstern projektleder i et tidsbegrænset engagement. Mangler din organisation eksempelvis projektledelseskompetencerne til at gennemføre et krævende projekt, kan vi med fordel tilknyttes både til at varetage projektledelsen og uddanne jeres egne projektledere, således at de fremadrettet vil kunne varetage de projekter der skaber værdi for jeres organisation.

Hos Howbiz har vi erfaring med et bredt spektrum af de projektledelsesmetoder, der har skabt succes i en lang række virksomheder. Vi er derfor i stand til at tilpasse værktøjer og metodik, således at det passer bedst muligt til jeres organisation. I forbindelse med vores projektlederforløb har vi gode erfaringer med, i samarbejde med organisationen, at udarbejde en dynamisk projekthåndbog, som kan understøtte det fremtidige projektarbejde i organisationen.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med at gennemføre jeres projekter til tiden og med et succesfuld resultat.

Læs mere om hvilke ydelser vi kan yde projektledelse indenfor