Lad os stille skarpt på din organisation

Vi hjælper vores kunder med at arbejde smartere og derved vokse hurtigere. Sammen med vores kunder udvikler vi deres organisationer og strategier, effektiviserer deres interne og eksterne processer, skaber innovative produkter og processer, reducerer omkostninger, styrer risici og skaber vækst.

Vores forcer:

  • Nye vinkler og skarp prioritering
  • Effektfulde forandringer
  • Pragmatisk og direkte kommunikation
  • Hele pakken (fra strategi til operation realisering)

Vores erfaring gør, at vi forholdsvis hurtigt kan danne os et overblik over den enkelte organisation og forstå hvilke latente problemstillinger eller muligheder, der med fordel kan arbejdes med. Vores indgangsvinkel er meget pragmatisk og direkte, det er sjældent vi finder det nødvendigt at udarbejde en større rapport. For os handler det om at skabe resultater og dermed værdi for vores kunder, hvad enten der er tale om en simpel analyse eller et stort forandringsprojekt.

Hos Howbiz leverer vi værdifuld konsulentarbejde, der spænder fra det overordnede strategiske plan til den operationelle realisering. Vores kunder betegner os blandet andet som en værdifuld sparringspartner, fordi vi formår at ramme deres behov meget præcist.

Læs mere om hvilke ydelser vi kan yde konsulentbistand indenfor