Vi er eksperter indenfor organisationudvikling, strategi og effektivisering

Uanset om du vælger at arbejde sammen med os som konsulenter, undervisere eller facilitatorer til en workshop, så er vores store styrke altid, at vi har en stor viden og erfaring, som vi elsker at dele ud af.

Medarbejderne i Howbiz

Jacob S. Nielsen

Management konsulent

Se profil

Mark Lilliedal

Management Konsulent

Se profil

Henrik Rasch

Management konsulent

Se profil

Troels Grene

Partner

Se profil

Ole Jacobsen

Partner

Se profil

Bodil Lausten

Kommunikationskonsulent

Dig?

Vi søger en Management Konsulent


Om Howbiz Management Consulting

Howbiz er en management konsulentvirksomhed som arbejder inden for ledelsesudvikling, organisationsforandring, procesoptimering, innovation og effektivisering. I Howbiz arbejder et fagligt diversificeret team af engagerede medarbejdere (Cand.mag., Cand.merc., Civil Ingeniør, Sociolog og Phd. i Operations Management) med at udfordre hinandens perspektiver og derved skabe stærke og balancerede løsninger for vore kunder.

Vores kunder henvender sig til os for at få ekspertviden med en høj kvalitet og tilpasset specifikke kundeønsker, hvad enten det drejer sig om at få afklaret næste skridt i organisationens strategi, undervisning og udvikling af leder og medarbejder eller et større organisatorisk forandringsprojekt. Fælles er, at kunden altid kan forvente at opnå de resultater, der er blevet aftalt og i professionel form.

Howbiz’s kunder er både offentlige organisationer og private virksomheder, hvor vi har ledet og faciliteret implementeringen af længerevarende forandringsprojekter, såvel som uddannelsesforløb for ledere og medarbejdere.

Ligeledes gennemfører vi løbende uddannelser på både akademi- og diplomniveau inden for Ledelse i Praksis, Lean Ledelse i Praksis og Projektledelse i samarbejde med blandet andet Via University College, EUC Nordvest, Dania Erhvervsskole Randers og Ledernes KompetenceCenter.

Howbiz har stor erfaring med lederudviklingsforløb inden for både private produktionsvirksomheder og offentlige og administrations organisationer generelt.

Litteratur
Howbiz er løbende involverede i forskningsprojekter, og er henholdsvis forfatter og medforfatter på bøgerne “Collaborative Le(a)rning” og “Innovationsledelse”.

Yderligere er Howbiz medforfatter på bogen ”Lean og arbejdsmiljø”, som er et resultat af et 3 års forskningsprojekt, som vi har været en aktiv partner i, og vi betragter altid et godt arbejdsmiljø som en vigtig grundsten i den måde vi tilgår optimerings- og effektiviseringsopgaver.

For tiden er Howbiz involveret i et større forskningsprojekt, indenfor den nyeste projektstyringsteori, ved navnet SCRUM, hvortil en bog vil udkomme i starten af 2015.


Har du lyst til at samarbejde?

Howbiz Management Consulting

Tlf:(+45) 3110 9000

Vaarstvej 297, 9260 Gistrup