LEGO inviterer nu Howbiz Lean Netværk og venner på besøg. Temaet for besøget er Hoshin Kanri (strategy deployment), som handler om, hvordan man bryder virksomhedens strategi ned til konkrete handlingsaktiviteter. På den måde sikrer man, at alle organisationens medlemmer arbejder mod et fælles mål.

Besøget vil begynde med et oplæg fra LEGO omkring deres erfaringer med Strategy Deployment. Herefter vil der blive afholdt en workshop, hvor deltagerne på besøget får mulighed for at diskutere strategy deployment i forhold til deres egen organisation. Besøget slutter med en rundtur i LEGOs produktion, hvor vi ser nærmere på, hvordan LEAN værktøjer fungerer i praksis hos LEGO.

Besøget er d. 10/3-2015 fra kl. 13 til 16.

Se hele invitationen ved at klikke på billedet herunder:

Lean besøg hos lego

Har du nogle spørgmål – eller vil du gerne tilmelde dig til besøget, så skal du være velkommen til at skrive en mail til Henrik@howbiz.dk. Ved tilmelding skal du sende dit navn og navnet på din virksomhed.

På grund af det begrænsede antal pladser vil det maksimalt være muligt at tilmelde to personer fra samme organisation til besøget.