Specialiseret Kompetenceudvikling

Lad Howbiz guide dig til ny viden. Viden der kan løfte dig og din organisation til nye højder. Howbiz udbyder gennem vores kursusside Center For Lean en række åbne kurser, hvor deltagerne kan få adgang til den nyest viden inden for mange af vores arbejdsområder. Du kan læse mere om kurserne her på siden eller tilmelde dig kurserne på vores kursusside centerforlean.dk. Vi uddanner årligt mere end 500 personer indenfor effektivisering.

uddannelse

 

Find det kursus der passer dig

Lean Manager

Denne meget populære uddannelse henvender sig til ledere på alle niveauer der alle ønsker at kunne arbejde med at lede Lean initiativer, enten som leder, projektleder eller konsulent.

Læs mere

Lean Produktudvikling & Innovation

Formålet med Lean Innovation er at skabe en strømlinet innovationsproces, hvor aktiviteterne afsluttes til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og ved forbrug af de aftalte ressourcer.

Læs mere

Lean Service & Administration

Dette kursus tager sit udgangspunkt i hvordan man ved gennemgang af lean kan arbejde systematisk med at skabe forbedringer i service og administrative processer.

Læs mere

Six SigmaFormålet med kurset er at kvalificere dig til professionelt at kunne tage del i organisatoriske overvejelser i forbindelse med anvendelsen og implementeringen af Six Sigma.

Læs mere

Lean Produktion

Kurset giver personer der arbejder i produktioner eller produktionslignende miljøer den grundlæggende forståelse af Lean principperne og værktøjer inkl. værdistrømsanalyse.

Læs mere