Om stillingen

Howbiz leverer bæredygtige resultater i form af management konsulent ydelser til en lang række forskellige organisationer, både private og offentlige. Det er alt afgørende, at vi leverer konkrete resultater for vores kunder på en professionel og troværdig måde, således at vi forsat er deres fortrukne sparingspartner.

Howbiz søger en kompetent medarbejder der kan udfylde en krævende stilling, der både stiller store krav til de faglige og menneskelige kompetencer. Udover selvstændigt at løse konsulentopgaver hos vores kunder, vil du få ansvar for at bidrage til et fagligt miljø, hvor vi målrettet og vidensbegærligt arbejder med at dygtiggøre os.

Afhængigt af dine konkrete kompetencer og erfaringer vil du få ansvar for at varetage en eller flere kunder, samt udvikle relationer til nye kunder. Vores kunder er placeret i hele Danmark, men vores base er kontoret, som ligger lige syd for Aalborg. Således skal du forvente varierende transporttid. Du vil desuden have mulighed for at arbejde fra din bopæl, efter aftale med kollegaerne.

 

Nøgle aktiviteter

Facilitering og implementering: Du vil tage ansvar for at drive processer gennem en faciliterende rolle og derved sikre at de ønskede resultater opnås og forankres i organisationen.

Coaching: Du vil tage ansvar for at udvikle medarbejdere, ledere og grupper gennem en coachende tilgang, hvor du arbejder med kundernes egen forståelse og derved skaber erkendelser og forbedringer.

Undervisning og formidling: Du vil professionelt og effektivt formidle komplicerede og avancerede koncepter til en diversificeret målgruppe der strækker sig fra bestyrelseslokalet til fabriksgulvet. Formidlingen vil ske gennem forelæsning, gruppe undervisning, dialog og skriftligt

Analyse: Du vil udarbejde analyser der sikre velgennemtænkte beslutninger, som vil lede til bæredygtige resultater. Dine analyser skal være skarpe og præcise, således at beslutningstagerne hurtigt kan komme til sagens kerne.

Udvikling: Du vil udvikle Howbiz som virksomhed, dine kollegaer og dig selv. Du vil bidrage til både vækst i omsætning, viden og kompetencer, gennem at engagere dig i Howbiz og vores kunder.

 

Andre nødvendige færdigheder

For at være succesfuld i denne stilling skal du have en veludviklet forståelse for mennesker og organisationer. Du skal kunne skabe bæredygtige resultater både direkte og gennem andre mennesker. Endvidere skal du kunne håndtere at have mange bolde i luften og stadig løse dine opgaver effektivt. Du har således behov for at have selvindsigt og være struktureret.

 

Den ideelle kandidat:

 • Du har 3-5 års relevant erfaring indenfor vores forretningsområder og/eller konsulentbranchen
 • Du har et stort netværk og er god til at skabe relationer
 • Du er struktureret og stærk analytisk
 • Du er selvkørende, ansvarsbevidst og initiativrig
 • Du er en stærk kommunikator og formidler – helst med undervisningserfaring
 • Du trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig formår du at være en del af et team
 • Du kan sælge konsulentløsninger til det offentlige og private marked
 • Du er uddannet på minimum kandidatniveau (Cand.merc., Cand.polyt. eller tilsvarende)
 • Du har erfaring og indgående kendskab til et eller flere af vores forretningsområder:
  • Innovation og produktudvikling
  • Lean og effektivisering
  • Six Sigma og kvalitet

 

Ansøgning

Tak for din interesse i Howbiz. Vi glæder os til at modtage dit CV og din motiverede ansøgning. Såfremt du interesseret og føler dig velkvalificeret til at indgå i vores team, så send din ansøgning og dit CV til Jacob Steendahl Nielsen på jacob@howbiz.dk. Skulle du have spørgsmål vedrørende jobbet som Management konsulent er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Da vi løbende evaluerer ansøgerne er der ikke fastlagt en endelig ansøgningfrist.