Partner

Troels Grene er partner i Howbiz Management Consultning. Troels kommer fra en stilling som senior Lean coach og management konsulent i Novo Nordisk, hvor Troels har været i godt 7 år. Troels har været med på en stor del af Novo Nordisks Lean rejse og har i den forbindelse modtaget træning fra tidligere Toyota chefer gennem mere end 2 år.

Troels har arbejdet med strategiimplementering fra senior ledelsesniveau til fabriksgulvet, med skabelse af klare og transparente ledelsessystemer, procesforbedringer, implementering og forbedring af målstyring, systematisk problemløsning, skabelse af en løbende forbedringskultur og sidst men ikke mindst ledelsesudvikling.

Troels spidskompetence ligger inden for Lean Leadership, hvor Troels er anderkendt af sine kunder for evnen til at hjælpe den enkelte leder ind i sin nye lederrolle i takt med Lean implementering. Troels evner at forbinde de forskellige lean værktøjer i lean implementering således at der opbygges et ledelsessystem, som skaber bedre medarbejdere og ledere samtidig med at organisationens præstationsevne forbedres (løbende forbedringskultur). Troels er en erfaren underviser som formår at skræddersy undervisningsforløbene så de understøtter Lean implementeringen optimalt.

Specialiteter
Lean Leadership, Lean Coaching, Lean implementering, Organisationsudvikling, forandringsledelse, Performance Management, Systematisk Problemløsning, Process Optimering, Supply Chain Management, Value Stream Mapping, Continuous Improvement, Projektledelse, Strategi implementering og opfølgning, Facilitator.


Undervisningserfaring

  • Lean grundkursus
  • Systematisk problemløsning
  • Lean Leadership
  • Lean coaching
  • Målstyring/Performance Management

 


Udvalgte referencer


Få fat i Troels

Skriv en mail til Troels